Blogg

Öka kunskapen med en onlineutbildning

En onlineutbildning är ett perfekt sätt att skaffa ny kunskap, eller att fördjupa sig inom ett område man redan behärskar. Genom att ha tillgång till föreläsningar och övningar dygnet runt kan alla ta del av ett brett utbud onlinekurser. Kurserna utformas olika beroende på vad målet är; en del ser ut som en högskolekurs med examinationer och arbeten längs vägen, medan andra kurser kan vara bara för sin egen skull, och inte för prestation.

Tre fördelar med onlineutbildning

 • Tillgängligt
  Så länge användaren har en internetuppkoppling är utbildningar online otroligt tillgängligt, även för de som har ett schema med obekväma arbetstider, eller ett omväxlande schema. Genom att kunna följa kursen i sin egen takt, och när det passar, får kursdeltagaren alla möjligheter att lära sig på ett effektivt sätt.
 • Prisvärt
  Eftersom kursanordnaren inte behöver lägga några resurser på att t.ex. hitta och boka lämpliga lokaler, och eftersom inspelade genomgångar och föreläsningar kan användas till flera kurser blir kostnaden för att producera en onlinekurs lägre än att ge en traditionell kurs. Detta brukar avspeglas i priset.
 • Tidsbesparande
  Normalt sett kanske en kurs ges ett par gånger per år, och bara om tillräckligt många har anmält sig. Med onlineutbildningar tas denna faktor i regel bort, och kursen kan ofta starta när det passar användaren. Detta är väldigt tidsbesparande eftersom man inte behöver samordna en hel avdelning som ska skickas iväg på kurs, utan den enskilde medarbetaren kan arbeta med kursmomenten i sin egen takt.

Viktigt att tänka på efter en onlineutbildning

Det finns dock vissa fördelar med att gå en kurs tillsammans med sina kollegor, men om man väljer att använda sig av onlinekurser kan dessa fördelar uppnås genom att komplettera med diskussioner kollegor emellan. Det är inte sällan som två personer uppfattar ett moment lite olika, och därför är det bra att avsätta tid för att stämma av med varandra efter att kursen är genomförd. Hur kan de nya kunskaperna användas i arbetet, och hur var det egentligen med den här tumregeln för bokföring? Detta ökar den gemensamma kunskapsbanken, och bidrar till att informationen repeteras så att den förblir färsk i minnet.

Häftiga upplevelser i Stockholm – VR Arena

I Stockholm finns upplevelser för alla åldrar och smaker. Detta oavsett om det önskas adrenalinpumpande upplevelser eller lugna och stillsamma. En av de mer digitalt fartfyllda är att gå på en VR arena.

Att spela VR

Att spela på en VR arena innebär att deltagarna får ta på sig en ryggsäck med en mindre dator, ett par speciella glasögon samt sätta fast trackers på händer och fötter. Dessa sensorer gör att datorn kan placera in den fysiska personen in i en digital värld. När steg tas framåt kommer även den digitala figuren ta ett steg framåt. På detta sätt knyts fysisk och digital värld samman. Istället för att styra sin spelare med en handkontroll så styrs den alltså av de kroppsrörelser som sker. Detsamma gäller vapnet som hålls i händerna under hela spelet. Tillsammans ska spelarna klara av utmaningar (likt ett TV-spel) men i detta fall genom att röra sig på en flera hundra kvadratmeter stor VR arena.

Enstaka platser eller gruppbokningar

Det är möjligt att gå till en VR arena och anmäla sig för att spela en kommande match. Det är alltså drop-in och kräver att minst tre personer till är där för att spela. Det är däremot vanligare att grupper bestämmer sig för att spela tillsammans och bokar en tid där enbart de spelar. Hur stor gruppen måste vara för att man ska vara säker på att få spela själva kan variera mellan olika VR arenor. Men ofta är det 4 personer. Det skiljer även på hur många personer som maximalt kan spela en omgång. Det är vanligt med 6, 8 eller 10 personer. Vid större sällskap brukar de delas upp i mindre grupper. De som inte spelar kan ta en fika i caféet, duscha eller umgås. Flera av de VR arenor som finns i Stockholm erbjuder grupper upp till 50 personer att komma och umgås på detta nya digitala sätt.

Exempel på VR arena i Stockholm – Vrex

 • Minst 9 år för de flesta banor
 • Minst 11 år för en bana
 • Tio personer kan spela tillsammans
 • Fyra personer krävs för att spel ska kunna ske själv
 • Kom 20 minuter innan för genomgång
 • Prisexempel: fr. 250 kr/person
 • Äkta Virtual Reality
 • Hittas på Bryggerivägen 16 C , Bromma

Snygga konferenslokaler i Göteborg

Dags för konferens? För er med företag i Göteborg finns det gott om bra konferenslokaler att välja bland. Beroende på budget och vilka önskemål du har kan du hitta såväl centralt belägna konferenslokaler i Göteborg som vackra herrgårdar på landet. En konferens som hålls under ett par dagar, exempelvis under en helg, kan sätta högre krav på vad lokalen ska kunna erbjuda. Förutom att ditt företag förmodligen vill kunna använda projektor och annat konferensmaterial kanske det även finns önskemål kring aktiviteter. Beroende på vilken årstid som konferensen ska hållas under finns det bra team building-aktiviteter för såväl sommar- som vinterhalvår.

Kanske är det även aktuellt med övernattning? Det finns stora herrgårdar men också hotell med riktigt bra konferensmöjligheter och dessutom rum för samtliga gäster. Att allt finns på samma ställe är inte bara bekvämt utan även tidssparande. Om deltagarna har sina rum i samma byggnad som konferenslokalerna och om det dessutom finns restauranger i området eller i byggnaden, underlättar detta väldigt mycket. Speciellt om schemat är tidspressat.

Tips inför konferensen

För att deltagarna ska lära sig så mycket som möjligt, ha roligt och tycka att konferensen är givande, finns det en hel del saker att tänka på. Något av det första som är viktigt att tänka på är tiden. Att planera allt som rör en konferens, från att boka in föreläsare till att boka konferenslokaler i Göteborg, tar tid. Se därför till att vara ute i god tid med själva planeringen så slipper du stressa alldeles för mycket. Beroende på tema samt hur många deltagare det rör sig om är det även bra att fundera över i vilken miljö konferensen bäst kan hållas. Många föredrar att just vistas i en mer lantlig miljö. I andra fall är det just storstadens puls man vill ha. Tänk lite på upplägget och vad som skulle passa ert företag bäst.

Förutom att själva föreläsningarna samt aktiviteterna är väldigt viktiga för en lyckad konferens, är valet av konferenslokaler i Göteborg minst lika viktigt. Att hyra lokaler som har allt ni behöver gör hela arbetet betydligt enklare. Dessutom är det viktigt att välja rätt för allas trevnad.

Hitta lediga lokaler i Malmö – så gör du

Hitta lediga lokaler i Malmö – så gör du

Att hitta den perfekta lokalen är ofta ingen enkel uppgift. Det kan finnas mycket att välja mellan men kanske inte lika mycket som uppfyller krav och önskemål, så som läge och storlek. För den som letar efter lediga lokaler i Malmö kommer här några smarta tips på hur man kan gå till väga för att hitta det man letar efter.

Sök på nätet

Det finns som tidigare nämnt många lediga lokaler i Malmö vilket man snabbt ser genom en enkel sökning på till exempel Google. Det är en bra början för att få en överblick av vad som erbjuds och här är det värt att lägga lite tid på att kolla upp olika uthyrare för att se vad dom har ledigt. Kanske finner man något med rätt läge men som inte uppfyller krav på storlek men det kan ändå vara värt att ta kontakt för att boka in ett besök.

Besök några olika

När man letar efter en lokal är det viktigt att besöka några olika för att skapa sig en känsla. Även om dom vid första anblick kanske inte uppfyller ens önskemål så kan man bli överraskad och se möjligheter när man väl är på plats. Man får även en uppfattning kring uthyraren vilket kan vara en stor fördel. Skriv gärna små noteringar att ta med så blir det enklare att jämföra olika lokaler och dess för- och nackdelar längre fram.

Jämför

När man har besökt några av dom lediga lokalerna man valt ut är det dags att jämföra dessa mot varandra. Det kan vara extremt svårt att hitta något som matchar samtliga krav och då får man kanske nöja sig med det som ligger närmst. Fundera kring vilka för- och nackdelar som finns med dom olika, alltifrån vad gäller kostnader till utseende. Finns möjlighet att själv göra om eller måste man nöja sig med hur det ser ut vid uthyrningstillfället?

Även om det oftast finns många lediga lokaler i Malmö så krävs det ett hårt jobb för att hitta den perfekta men man bör också tänka på att dom kan se annorlunda ut i verkligheten. Det är värt ett besök även för dom som ligger långt ner på listan – det är inte helt omöjligt att det i slutändan är någon av dom som visar sig vara den bästa.

Bröllop, konferens eller weekend – välkommen till Engsholm slott

Ett gediget slott med lång och intressant historia finner man ett par mil söder om Södertälje. Men vackert läge intill havet om omgivet av skön natur ligger Engsholm slott som erbjuder boende och aktiviteter oavsett om det rör sig om bröllop, konferens eller rekreation. Njut av en vedeldad bastu eller delta i någon av slottets mer fartfyllda aktiviteter.

Att gifta sig på Engsholm slott

För den som vill gifta sig i unik och underbar miljö så finns chansen att gifta sig på slottet. Engholms slott arrangerar varje år ett fåtal bröllop, möjligtvis till ett något högt pris. Däremot utlovas ett exklusivt och minnesvärt bröllop för både brudpar och gäster. Säg ja till varandra i en närliggande kyrka, eller varför inte på slottets brygga eller i den egna parken? Möjligheterna för bröllop är många här, och förutom en härlig omgivning kommer gästerna att bjudas på enastående middag.

Många möjligheter vid konferens

Slottet erbjuder ett stort antal konferensrum och det finns även plats för många övernattande gäster för dom som kommer långväga. Varför inte börja med konferens för att sedan avsluta dagen med en rolig kick-off eller team building med någon av dom roliga aktiviteterna?

Weekends med olika teman

För den som inte planerar att hålla en konferens eller att gifta sig finns ändå möjlighet att få besöka och bo på Engsholm slott. Några gånger varje år arrangeras nämligen en slottsweekend, där man bjuds på afternoon tea, besök i den egna strandateljén och bastubad i vedeldad bastu vid vattnet. På kvällen serveras en trerättersmiddag med utvalda råvaror. Vill man däremot uppleva en lite mer fartfylld weekend arrangeras även helger för fiske. Här kan man njuta tillsammans med kompisarna av en härlig dag på havet och förhoppningsvis får man uppleva känslan av att dra upp en öring, gös eller gädda. Under några helger i december hålls julbordsweekend för den som vill njuta av läckra juldelikatesser i den varma slottsmiljön.

Engsholm slott drivs sedan 30 år tillbaka av en riktig restaurangfamilj som ser till att vistelsen blir något utöver det vanliga. Ägarna och personalen hjälper gärna till att utforma tillfället för att det ska bli så lyckat som möjligt, oavsett om det är ett möte eller ett bröllop som står på schemat. Vill man så kan man dessutom abonnera hela slottet och då får man tillgång till hela 54 rum med totalt 88 bäddar.

Om konferensanläggningar

Mötesbranchen.se ger läsaren möjlighet att ta del av matnyttiga artiklar från namnkunniga och spännande skribenter som är experter på sina respektive ämnesområden. Mötesbranschens experter delar med sig av insikter inom en rad olika områden som exempelvis möten, kommunikation, varumärkesutveckling, personlig utveckling, workfulness, produktivitet och affärsutveckling. Nedan presenteras ett axplock av våra skribenter.

Varumärkesexperten Anna-Karin Lingham driver företaget Lingham Enterprise och skriver på mötesbranschen.se om varumärkesutveckling men också om ämnen inom personlig utveckling som kroppsspråk och motivation. Med många års erfarenhet av varumärkesutveckling i stora företag som Apoteket Hjärtat, Axfood och Hästens Sängar bjuder hon på inspirerande och insiktsfulla artiklar inom sitt expertområde.

Om konferens

Cornelia Eneroth driver Ancor Business Coacing & Training – ett företag som arbetar med Workfulness, ett begrepp för hälsosamma arbetsplatser där medarbetarna inte ständigt störs och avbryts av onödiga möten och mejl, sociala medier och liknande. I takt med med att frågan om den stress och ineffektivitet som tekniken ofta skapar på arbetsplatser allt oftare blir belyst får fler företag upp ögonen för den arbetsfrid Cornelia skriver om på mötesbranschen.se. Vidare finns rekommendationer och information om konferensanläggningar runt omkring.

Göran Adlén är en trendspanande varumärkeskonsult som förutom att skriva böcker om personlig utveckling och inspiration också är en eftertraktad och prisbelönt föreläsare. Han utbildar och konsultar inom marknadsföring och varumärkesutveckling och på Mötesbranschen.se kan du ta del av hans fascinerande artiklar om varumärkesbyggande och personlig utveckling.

Kommunikationsstrategen och ledarskapskonsulten Marie W Schjölin äger och driver bolaget ZEST for Life och har under många år arbetat med kommunikationsstrategier och varumärkesresor, bland annat inom reklambranschen. Marie anordnar workshops och föreläser om processer för såväl intern som extern kommunikation, kärnvärden och varumärken. Hon har också en populär podcast om ledarskap och kommunikation och är en flitig skribent på Mötesbranschen.se, där hon bidrar med sina tankar och berättelser kring kommunikation, produktivitet och motivation.

Kick-off – motivation och inspiration

Som anställd behöver man givetvis känna sig motiverad för de arbetssysslor som man utför för att kunna prestera goda resultat. En omotiverad anställd kommer i annat fall att göra så lite som möjligt för verksamheten om denna inte känner att hon har kontroll över slutprodukten, inte får stöd i sitt arbete eller saknar belöning i annan form än lön. En kick-off är på många sätt menad att vara motivationshöjande, både för den enskilda medarbetaren men också för hela arbetsgruppen. Lön är inte allt, även om lönen har en viss motiverande kraft.

Att få feedback på utfört arbete – oavsett om det handlar om positivt beröm eller konstruktiv kritik uppskattas av medarbetarna. Under en kick-off är målet att dra alla åt samma håll och för att göra detta krävs det att ledningen tar ansvaret för sina arbetsuppgifter, vilka till stor del handlar om att motivera och inspirera. Under en kick-off ska verksamhetens framtid och mål läggas fram och presenteras för medarbetarna på ett sätt som får gehör. Att ingen ifrågasätter ledningens visioner och mål är inte ett uttryck för samförstånd – tvärtom är diskussionen viktig. För att medarbetarna ska få ut så mycket som möjligt ur en kick-off är det viktigt att de får komma till tals, lyssnas till och synliggöras. En kick-off handlar om verksamhetens utveckling men kräver därför utveckling hos medarbetarna. Utveckling i sig handlar om ansvar och delaktighet, varför det är viktigt att låta alla komma till tals.

Bra tips för konferens

Vid en kick-off ska ledningen presentera verksamhetsmålen och också ge en förklaring för hur var och en av de anställda kan jobba för att medverka till att nå dessa mål. Presentationen och diskussionen är bara en del i motivationsarbetet, för att motivera medarbetarna krävs även att de känner sig uppskattade för det arbete de som grupp utfört. Ett vanligt sätt att motivera till en fortsatt bra arbetsinsats är att bjuda med medarbetarna på roliga aktiviteter. Vad för typ av aktivitet det kan handla om beror givetvis på företagskulturen och behoven som gruppen kan ha.

Vill ni ha fingervisningar för effektiva möten är detta en gammal men aktuell text.

Grupper som behöver svetsas samman kan må gott av olika teambildningsaktiviteter. Exempel på aktiviteter under en kick-off som stärker sammanhållningen kan vara olika typer av uppdrag där gruppen får arbeta tätt tillsammans för att klara av uppgiften. Grupper som redan känner varandra väl och som arbetar bra tillsammans har kanske ett behov av mindre aktiva aktiviteter, så som spa-upplevelser eller besök på någon teater. Vad för typ av kick-off som företaget behöver beror helt och hållet på hur sammanhållningen ser ut och vilka förändringar som förväntas komma. Är det så att det kommer att ske större verksamhetsförändringar inom kort kan det vara en bra idé att försöka få med dessa under en kick-off genom exempelvis rollspel.

Kontorshotell omkring Göteborg

En entreprenör är en vaksam person, en nutida riddare som förverkligar idéer ingen annan tänkt på. Det är oftast fria själar som behöver utrymme där deras stora potential ska få plats. De behöver lugn och ro kombinerat med möjligheten till sociala nätverk – helst med samma sorters människor. 
Att entreprenörer finns är ingen nyhet. Att de blir fler och fler kanske är det. Digitaliseringen i vårt samhälle har gett utlopp för innovativa kreatörer som lätt hittar olika projekt att visa sin talang i. Gränserna mellan många länder är borttagna och med en stadig Internetkoppling kan man hitta ett flertal olika uppdrag världen över. Och det resulterar i ökat antal människor med yrken som är självständiga.

Från ensamvarg till innovationslabb

Är man entreprenör kan det hända att man är en ensamvarg. Jobbet kräver detta – speciellt om man är i början av karriären och har bara sig själv att räkna med. Med tiden smyger ensamheten in och man har ett behov av att ha ett socialt liv i sitt jobb, inte bara utanför det. Just det behovet har skapat ett nytt begrepp inom arbetsmiljön: – coola och intressanta workspace eller delade arbetsplatser. Det har gått så långt att de kallas för collaboratory, innovationslabb och coffice. Vad det egentligen går ut på är att få en möjlighet att få hyra exakt så mycket yta man behöver för exakt den tid man behöver. Inte mer, inte mindre. Att den ytan befinner sig på en plats där kreativitet och nätverkbildning skapas är bara ett stort plus för alla verksamma inom den här nyfödda branschen.

Göteborg skapar utrymme för kreativt entreprenörskap

Göteborg är känd för sitt nytänkande och lyckade försök till att kultivera kreativa processer. För att få alla yrken att fungera ihop har begreppet entreprenörskontor fått en speciell plats i stadens hjärta. Entreprenörskontor i Göteborg i till för stadens spirande företagare som vill hitta en plats att arbeta och utvecklas i. De flesta workspace satsar på en trevlig och drivande arbetsmiljö. Oberoende vad man väljer för ställe så ingår några självklara tillbehör i priset. Dessa är en skön stol eller soffa, ett gott kaffe med påtår, frukt och även fika. Här finns en bra artikel om kontorshotell inom Göteborg.

Allt en egen företagare kan önska av en arbetsplats

En stabil Internetuppkoppling och skrivare är ett måste. Ur en rent praktisk och ekonomisk synvinkel betalar man bara för de timmar man använder sin plats. Till detta kommer ett härligt komplement: – allt administrativt såsom städning, kaffeinköp m.fl. sköts av någon annan. Det som återstår för dig som entreprenör är att bolla idéer och förverkliga dem. Vissa workspace erbjuder även konferensrum som går att boka vid behov. Kontorshotell har oftast plats där tystnaden sätts i centrum. Det är luftiga, delade utrymmen med möjlighet till en space för möten. Riktigt coola colabs är proffs i att skapa fantastiska och innovativa ställen för arbete och personlig nätverkbildning. De ser ofta ut mer som spelrum än arbetsplats. Men alla behöver vi olika ställen för att bli motiverade och jobba på, eller hur?

Mervärde på arbetsplatsen

För att tillfredsställa sina kunders kreativa ambitioner har vissa i workspacebranschen gått ännu längre – de arrangerar massvis med workshops, buildshops, playshops och olika föreläsningar. De skapar en plats som bubblar av events och människor. Så man får lugnt ta en paus och delta i alla möjliga nätverksträffar och annat nyttigt för det sociala arbetsliv som ens arbetsplats organiserar.

En miljö som skapar förutsättningar för kreativa explosioner

En satsning på att vara hållbart, kreativt och fokuserat har gett energi till skapandet av en hel rad entreprenörskontor i Göteborg. Detta främjar arbetet med den långsiktiga processen att föra staden in i framtiden. Att ge folk med kreativa yrken ställen att mötas och jobba ihop på gör att många ohörda röster kommer fram i samhället. På det sättet föds en hel del goda idéer och de som redan är igång förverkligas. Hand i hand med digitaliseringen tillkommer behovet att främja folk som valt att jobba med lite friare arbetsprocesser – processer som inte kräver en hel fabrik eller 200 rum fyllda med anställda. Detta är vad just dessa workspace gör: de ger chans till alla kreativa, nytänkande och modiga människor att få ut sin positiva energi och tjäna pengar på det.

Större utbud får saker att hända

Utbudet av workspace växer mer och mer. Det gäller egentligen bara att välja var man vill placera sin dator och börja jobba. Branschen har redan skapat vissa communities – musikintresserade, designers, osv. Det ger alla en chans för gott samarbete, möjlighet till att bolla idéer och huvudsakligen få jobbet gjort. Det är fantastiskt att Göteborg tänker utanför boxen och ger chansen till alla som har framtiden i fokus att kunna förvandla idéer till förverkligade handlingar och projekt.

Blue Hotel i Lidingö

Blue Hotel är ett underbart hotell som ligger längst ut på Lidingö på en udde som är omgiven av vatten. På destinationlidingo.com kan du läsa om Blue Hotel samt vad det erbjuder dig för möjligheter. Blue Hotel är anpassat för konferenser, weekendbesökare samt de som vill avnjuta ett skönt och avslappnande spa. På hemsidan hittar du all information om just det ändamål som du har tänkt dig. Oavsett om du letar efter en bra plats att hålla en konferens med jobbet eller en plats för en parresa har du hittat rätt. Blue Hotel erbjuder en skön och avslappnad miljö där tankar och idéer får en möjlighet att växa och utvecklas.

Ibland kan det vara skönt att komma bort från vardagen en stund. Även då är Blue Hotel ett helt fantastiskt alternativ. De erbjuder dig vardagslyx när det är som bäst och det bästa av allt är att du inte behöver lämna Sverige för att uppnå det. Blue Hotel har vackra konferenslokaler med utsikt över havet. Om du vill finna en inspirerande plats för dig och dina anställda att komma fram till nya och effektiva lösningar utan att vardagslivet är för tätt inpå är detta platsen för er. Du kan begära en offert direkt på Blue Hotels hemsida. Givetvis bistår de dig med allt nödvändigt som projektor, pennor och anteckningsblock.

Om du vill avnjuta en fantastisk middag bör du även göra det på Blue Hotel. Här finns allt för alla och du kan boka allt från en skön och avslappnade dag på deras spa till att bo en natt på hotellet och promenera omkring i den fantastiska skärgårdsmiljön i området. Du kommer att ha mycket mer energi när du lämnar Blue Hotel än när du kom dit. Blue Hotel erbjuder dessutom matsaler, lounger och hotellrum som erbjuder en väldigt hög standard. Alla hotellrum har dessutom havsutsikt. Om du vill läsa mer om Blue Hotel eller om hur du bokar går du in på destinationlidingo.com. Du har möjlighet att boka en fantastisk vistelse till ett väldigt bra pris redan idag. Ju tidigare du bokar din resa desto billigare blir det för dig.

Konferens – Allt ifrån ett möte till en gigantisk sammankomst

Att hålla en konferens är ett mycket vitt begrepp. En konferens kan betyda allt ifrån en mindre sammankomst mellan två olika parter, som ska informera om allt som gäller och komma till ett slutligt mål där alla arbetar i samma riktning. I det fallet, kan en konferens även kallas för ett möte eller en förhandling. När ordet konferens nämns i folkmun, brukar det dock betyda en större sammankomst, där det antingen diskuteras om vad som händer eller ska hända i ett företag. Det som är vanligast, brukar vara en konferens där det finns många talare och ett högt antal deltagare. Detta kallas då i facktermer för en informativ konferens.

När det gäller platser att arrangera konferenser på, finns det många anläggningar att välja emellan i Sverige. En del av dessa ligger lokalt, där du har ditt företag. Andra är placerade på anrika slott och herresäten i lantliga eller natursköna miljöer, för att det också ska finnas tid till en stunds trevlig avkoppling.

De vanligaste valet av konferensanläggningar är alla de lokaler som finns att hyra i de stora städerna. I Sverige är det då naturligtvis Stockholm, som har det bredaste utbudet med de mest moderna och nyaste konferenslokalerna som du kan finna.

Att arrangera en konferens, är något som kräver mycket planering. Det finns dock alla möjligheter i världen att hyra lokaler, där det även finns expertis som kan ta hand om hela arrangemanget och planeringen inför konferensen. Ett annat alternativ är att ta hjälp genom att hyra in en konferensplanerare som har konferenser som sitt yrke, för att allt ska komma med på schemat utan att glömmas bort. Valet att arrangera och planera konferens på egen hand, finns naturligtvis också. Se då till att ha en bra planering, så att du säkert vet att allt kommer med och att du inte missar några viktiga detaljer.