Om konferensanläggningar

Mötesbranchen.se ger läsaren möjlighet att ta del av matnyttiga artiklar från namnkunniga och spännande skribenter som är experter på sina respektive ämnesområden. Mötesbranschens experter delar med sig av insikter inom en rad olika områden som exempelvis möten, kommunikation, varumärkesutveckling, personlig utveckling, workfulness, produktivitet och affärsutveckling. Nedan presenteras ett axplock av våra skribenter.

Varumärkesexperten Anna-Karin Lingham driver företaget Lingham Enterprise och skriver på mötesbranschen.se om varumärkesutveckling men också om ämnen inom personlig utveckling som kroppsspråk och motivation. Med många års erfarenhet av varumärkesutveckling i stora företag som Apoteket Hjärtat, Axfood och Hästens Sängar bjuder hon på inspirerande och insiktsfulla artiklar inom sitt expertområde.

Om konferens

Cornelia Eneroth driver Ancor Business Coacing & Training – ett företag som arbetar med Workfulness, ett begrepp för hälsosamma arbetsplatser där medarbetarna inte ständigt störs och avbryts av onödiga möten och mejl, sociala medier och liknande. I takt med med att frågan om den stress och ineffektivitet som tekniken ofta skapar på arbetsplatser allt oftare blir belyst får fler företag upp ögonen för den arbetsfrid Cornelia skriver om på mötesbranschen.se. Vidare finns rekommendationer och information om konferensanläggningar runt omkring.

Göran Adlén är en trendspanande varumärkeskonsult som förutom att skriva böcker om personlig utveckling och inspiration också är en eftertraktad och prisbelönt föreläsare. Han utbildar och konsultar inom marknadsföring och varumärkesutveckling och på Mötesbranschen.se kan du ta del av hans fascinerande artiklar om varumärkesbyggande och personlig utveckling.

Kommunikationsstrategen och ledarskapskonsulten Marie W Schjölin äger och driver bolaget ZEST for Life och har under många år arbetat med kommunikationsstrategier och varumärkesresor, bland annat inom reklambranschen. Marie anordnar workshops och föreläser om processer för såväl intern som extern kommunikation, kärnvärden och varumärken. Hon har också en populär podcast om ledarskap och kommunikation och är en flitig skribent på Mötesbranschen.se, där hon bidrar med sina tankar och berättelser kring kommunikation, produktivitet och motivation.